آنالیز سایت همیشه مسئله ای چالش برانگیز برای بسیاری از مالکان وب سایت ها بوده است. بیشتر آن ها به دنبال روش هایی هستند تا بتوانند آنالیز سایت خود را دقیقا انجام دهند. البته گوگل وب مستر بهترین ابزاری است که به شما کمک می کند تا تحلیل درستی و دقیقی از روند پیشرفت سایت خود داشته باشید اما بعضی اوقات شما به دنبال ابزاری هستید که در یک ویژگی خاصی، اطلاعات دقیق تری را نیز به دست بیاورید. 

سئو سایت یا بهینه سازی سایت یکی از فعالیت هایی است که توسط سئو مستر انجام می شود. 

الگوریتم رتبه‌ بندی گوگل دارای بیش از 200 معیار جهت رتبه‌ بندی یک سایت است. از این رو مهندسین سئو می‌ بایست مهمترین این معیار‌ها را جهت پیاده سازی موفق سئو بدانند. برای انجام پروژه های

سئو و

طراحی سایت خود و مشاوره رایگان در زمینه های آی تی میتوانید با شماره های 02188456784 و 09022002123 تماس بگیرید یا به صفحه

خدمات سئو ما مراجعه کنید.

آنالیز وب سایت چیست؟

دانستن روند حرکت سایت به شما در چیدمان استراتژی بازاریابی اینترنتی کمک بسیاری می کند. از این رو باید کاملا دقیق و حساب شده در سئو پیش بروید. آنالیز سایت یکی از مهمترین مواردی است که باید آن را همیشه دنبال کرده و انجام دهید. ابزارهای زیادی برای آنالیز سایت وجود دارد که ما قصد داریم ده ابزار آنلاین را که رایگان می باشند را به شما معرفی کنیم. البته ممکن است که این ابزارها نیز دارای ایراداتی باشند اما به هر حال اطلاعات مفید و خوبی را می توانید از آن ها بدست بیاورید.

سایبرگایز با استفاده از ابزارهای قدرتمند آنالیز کلیه محتویات وب سایت اعم از کدها، لینک ها، تصاویر و. را بصورت تخصصی آنالیز می نماید. در این آنالیز اگر مشکلات مختلف برای وب سایت بوجود آمده باشد که تاثیر منفی در بهینه سازی موتور جستجو داشته باشد، مشخص می شود. بعد از آنالیز وب سایت و بررسی این معیارها آنها در قالب یک گزارش به همراه راه حل جهت برطرف کردن مشکلات ارئه خواهند شد. 

معمولا هدف از بهینه سازی موتور جستجو رسیدن به رتبه بالا در صفحه نتایج موتورهای جستجو مختلف است. ولی نکته ای که باید به آن توجه داشته باشید این مسئله است که آنالیز بهینه سازی موتور جستجو به تنهایی نمی تواند به وب سایت شما کمک کند تا به رتبه بالا در صفحه نتایج موتور جستجو برسید. بلکه می بایست تمامی مشکلات برطرف شده تا به نتیجه دلخواه خود برسید.

آنالیز سایبرگایز شامل چندین معیار مثل بررسی ساختار سایت، ساختار لینک ها و بررسی رسانه های اجتماعی مربوط به وب سایت است. بعد از اینکه این معیارها آنالیز شدند، سایبرگایز گزارش تخصصی خود را به همراه جزئیات کامل جهت بهینه سازی موتور جستجو ارائه می نماید. در این گزارش خلاصه ای از امتیازات کسب شده توسط وب سایت و توصیه های مهم جهت افزایش رتبه وب سایت وجود دارد.

با استفاده از آنالیز وب سایت توسط سایبرگایز و بکارگیری راه حل های پیشنهادی شما قادر خواهید بود صفحات وب سایت خود را

بهینه سازی نمایید و در رتبه بالا در صفحه نتایج موتور جستجو قرار گیرید.

آنالیز وب سایت

10 ابزار آنالیز وب سایت :

  • SEO SiteCheckup :

این ابزار آنالیز سایت بسیاری از فاکتورهایی که در آنالیز سایت لازم است را دارد مانند سرعت، مطابق پذیر و بهینه بودن برای موبایل، شبکه های اجتماعی و امنیت را دقیقا نشان می دهد. این بهترین ابزار تا این پارامترها را کامل و به صورت دقیق بررسی کنید و در صورت منفی بودن، آن ها را بهینه نمایید.

  • Meta Tag Analyzer :

متا تگ ها مهمترین مواردی هستند که گوگل توجه ویژه ای به آن ها می کند، در واقع اولین مکانی هستند که گوگل آن ها را مورد بررسی قرار می دهد و باید تمام نکات و ویژگی های آن ها را به درستی به کار ببرید. این ابزار آنالیز سایت به شما می کند تا تمامی تگ های ضروری که باید در کدهای سایت خود به کار ببرید را مورد بررسی دقیق و موشکافانه قرار بدهد و آن ها را کاملا تحلیل می کند.

  • The Web Checker :

این ابزار آنالیز سایت به شما کمک می کند تا وب سایت ها را برای عامل هایی مانند سئو، عملکرد، طراحی موبایل، امنیت و کارایی نیز مورد بررسی دقیق قرار بدهید. البته ممکن است تمامی این ابزارها خروجی و هدف یکسانی دارند ولی برای سایبرگایزی لازم است که سایت خود را دقیقا با تمامی این ابزارها چک کند.

  • Bing Seo Analyzer :

تحلیل بکلینک و کلمات کلیدی و جستجوی آن ها، از نمونه فعالیت های اصلی است که توسط این ابزار آنالیز سایت رایگان انجام می شود. یکی از ویژگی های منحصر به فرد این ابزار، پیشنهاداتی است که توسط خود آن برای بهبود سایتتان داده می شود.

  • SEO Analyzer :

این ابزار آنالیز سایت به بررسی سئو، سرعت سایت، شبکه های اجتماعی می پردازد و به همراه اسکرین شاتی که از کل سایت شما ارائه می دهد، پیشنهاداتی هم به منظور بهبود جایگاه سایتتان در گوگل ارائه می دهد. در واقع می توان این را یک ابزار همه کاره بدانیم که در یک بسته سئو جمع شده است.

  • Woorank :

همه شما با ورنک آشنا هستید و حداقل برای یک بار هم که شده نام آن را شنیده اید. یک ابزار آنالیز سایت که به صورت دقیق و عمقی به تحلیل کامل سایت می پردازد. در سطوح بالاتر و حرفه ای که به شما اطلاعات تکمیلی در خصوص قابلیت همخوانی آن با موبایل، پیشنهاداتی برای بهتر شدن و نام دامنه های مشابه نیز ارائه می دهد. ورنک یکی از معروف ترین ابزارهای رایگان آنالیز سایت که 75000هزار وبسایت توسط آن مورد پردازش قرار گرفته اند.

  • Ahrefs :

یکی از معروف ترین بررسی کننده های بک لینک و آنالیز آن ها می باشد. در واقع اگر قصد دارید که بک لینک های سایت خود را بررسی کنید، بهترین ابزار این سایت است.

  • Lipperhey :

ساختار و ظاهر این سایت شبیه به ورنک می باشد و در واقع می توان گفت که تمامی اطلاعاتی را که ورنک نشان می دهد را نیز به شما نشان می دهد اما با کمی تفاوت که شاید خیلی محسوس نباشد. البته سایت هایی زیادی در دنیا شبیه به ورنک وجود دارند اما اعتبار آن ها هیچکدام به اندازه این ده سایت شاید نباشد. به هرحال این هم یک ابزار رایگان آنالیز سایت می باشد که می توانید از ان استفاده کنید.

  • Website Grader :

این ابزار آنالیز سایت  که توسط Hubspot مورد پشتیبانی قرار می گیرد، بر چهار معیار زیر تمرکز اصلی می کند : عملکرد، موبایل، سئو، امنیت. این ابزار به شما تمامی نکات اشتباه چهار مورد بالا را بیان می کند و از این رو شما می دانید چه مواردی را باید رفع کنید.

  • Nibbler :

این ابزار برای تحلیل سایت شما 25 معیار را در نظر می گیرد و بعد از اسکن دقیق آن ها، رتبه و نمره ای نیز به سایتتان اختصاص می دهد. علاوه بر این، هر معیاری نیز دارای نمره ای و به شما کمک می کند تا دقیقا ایرادات هرکدام را بررسی و رفع نمایید.

همانطور که مشاهده کردید، ساختار تمامی این وبسایت ها شبیه به یکدیگر است و بعضی از آن ها برروی معیارهای خاصی تمرکز بیشتری نسبت به بقیه دارند. این دیگر به شما بستگی دارد که کدام ابزار را انتخاب کنید، البته توصیه ما این است که تا جایی که می توانید از تمامی این ابزارهای رایگان آنالیز سایت استفاده کنید ولی این نکته را به یاد داشته باشید که بالای همه این ابزارهای تحلیل سایت، گوگل وبمستر تو می باشد


مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها